No 1. oktobra Latvijas Universitātes (LU) Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes (IZPF) dekāna amatā uz nākamajiem četriem gadiem iecelta līdzšinējā fakultātes dekāne profesore Linda Daniela.

Profesore Linda Daniela dekānes amatu ieņem jau četrus gadus un ir veikusi būtisku ieguldījumu fakultātes attīstībā, izglītības vides modernizācijā, tehnoloģijās bagātināta mācību procesa aktualizēšanā kā arī pedagogu sagatavošanā. Profesore ir LU Izglītības zinātņu promocijas padomes priekšsēdētāja, autore un līdzautore vairāk nekā 120 zinātniskajām publikācijām par procesiem visās izglītības dimensijās, un viņas vadībā LU ir izstrādātas vairākas izglītības tehnoloģiju laboratorijas. 2022.gadā profesore L. Daniela iekļauta Stenfordas Universitāte publicētajā pasaules top 2% ietekmīgāko zinātnieku sarakstā.


Līdzās profesorei L. Danielai  LU IZPF vadības komandu veidos līdzšinējā studiju prodekāne asociētā profesore Anika Miltuze un zinātņu prodekāne Linda Mihno, kā arī izpilddirektors Aivis Ābele.


No šī gada 1.oktobra par LU IZPF Psiholoģijas nodaļas vadītāja p.i. iecelts Mārtiņš Priedols.


 

Dalīties