Foto: LU Komunikācijas departaments

Latvijas Universitāte (LU) piedāvā iegādāties 2024. / 2025. studiju gada plānotājus, kas piemēroti gan darbiniekiem, gan studentiem, kā arī ikvienam interesentam, kas vēlas efektīvi plānot savu ikdienu un būt uz viena viļņa ar LU!

Šī studiju gada plānotājs ir veltīts LU konsolidācijas norisēm, tā vāku rotā LU Akadēmiskā centra nākotnes vīzijas vizualizācija. Plānotājā ietverta būtiskākā informācija par Universitāti, tās sešām fakultātēm un cita noderīga informācija. 

Plānotāja atvērumā atradīsiet nedēļas plānu ar papildu vietu savām piezīmēm, kas palīdzēs sakārtot dienas gaitas un neaizmirst svarīgus uzdevumus. Katras nedēļas atvērumā jūs sagaidīs arī kāda Universitātes pārstāvja iedvesmojošs citāts, kas dos papildu motivāciju un iedvesmu. Tradicionāli LU plānotājā ietverts gan akadēmiskais kalendārs, gan mēneša pārskata atvērums. 

Plānotājs pieejams ierastajā tumši zilajā krāsu tonī, kā arī šī gada populārajā lavandas nokrāsā!  

Plānotāja cena ir 7,50 eiro un to var iegādāties LU Info centros – Raiņa bulvārī 19 un LU Zinātņu mājā, Jelgavas ielā 3*, vai attālināti ar piegādes maksu +3,50 EUR (ar DPD starpniecību), kas īpaši ērti tiem, kuri nevar atnākt pēc tā personīgi. Lai pasūtītu, lūgums rakstīt uz e-pastu suveniri@lu.lv, norādot vēlamo krāsu un skaitu.  

Nepalaid garām iespēju iegūt šo praktisko un motivējošo rīku, kas palīdzēs sakārtot Tavu ikdienu un sasniegt jaunas virsotnes! 

*Info centrs LU Zinātņu mājā, Jelgavas ielā 3, atvērts no 20. augusta.  

Dalīties