Vasaras noslēgumā, no 7. līdz 23. augustam, Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātē (IZPF) turpinās uzņemšana maģistrantūras studijās! Vairākās studiju programmās pieejamas studiju vietas ar budžeta finansējumu. Sapņo drosmīgi un turpini studēt IZPF!

Uzņemšana IZPF maģistra studiju programmās turpinās, sākot no 7. augusta, fakultātēs klātienē to norādītajā laikā, kā arī elektroniski – aizpildot veidlapu un augšupielādējot norādītos dokumentus. Elektroniskā veidlapa būs pieejama no 7. augusta plkst. 9.00 līdz katras fakultātes norādītajam termiņam. Katra fakultāte pati nosaka studiju pieteikumu pieņemšanas grafiku, tādēļ aicinām sekot līdzi: Pieteikumu iesniegšanas grafiks

  • Pieteikuma veidlapa atrodama ŠEIT (sadaļā “Uzņemšana turpinās").   

Studiju vietas ar budžeta finansējumu studiju programmās:  

Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes programmās -  

  • "Tehnoloģiju inovācijas un dizains izglītība",  
  • "Izglītības zinātnes" specializācijās "Pedagoģija", "Dažādība un iekļaušanās izglītība", "Cilvēku uzvedība un konsultēšana izglītībā" un "Skolotājs mentors". 

Par reģistrācijas maksu:  

  • Ja piesakies studijām, aizpildot elektronisko veidlapu mājas lapā, tad reģistrācijas maksu (35 EUR) ir jāsamaksā iepriekš ar bankas pārskaitījumu un apmaksas apliecinājumu (maksājuma uzdevumu) būs nepieciešams augšupielādēt. 

  • Ja piesakies studijām fakultātē vai filiālē, tad reģistrācijas maksu (35 EUR) iespējams samaksāt jau iepriekš ar bankas pārskaitījumu, apmaksas apliecinājumu (maksājuma uzdevumu) nepieciešams uzrādīt reģistratoram. Reģistrācijas maksu var samaksāt arī kasē Raiņa bulvārī 19, Info centrā. 

Pirms pieteikšanās maģistra līmeņa studijās, aicinām Iepazīsties ar vispārējiem uzņemšanas noteikumiem, noskaidrot, kādas ir uzņemšanas prasības katrā studiju programmā un vai ir jākārto iestājpārbaudījumi. Ja studēji ārvalstīs, iepazīsties ar informāciju – kā uzsākt studijas, ja iepriekšējā augstākā izglītība iegūta ārvalstīs

Sapņo drosmīgi un kāp pa izglītības kāpnēm! 

 

Dalīties