Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātē (LU IZPF) no 7. augusta turpinās uzņemšana īsā cikla un bakalaura līmeņa studiju programmās. Studiju programmā “Skolotājs” pieejamas budžeta vietas gan pilna laika klātienes, gan nepilna laika klātienes studijām. Nepilna laika neklātienes studijās brīvas budžeta vietas ir pieejamas LU Kuldīgas filiālē studiju programmā “Sākumizglītības skolotājs”. LU IZPF uzņemšana noslēgsies 23. augustā. Sapņo drosmīgi un izmanto savu otro iespēju!

Pieteikumu iesniegšana pamatstudiju programmās notiek pēc noteikta grafika, tādēļ aicinām sekot līdzi pieteikumu iesniegšanas laikiem: uzņemšanas grafiks fakultātē un filiālēs.  

Pieteikumu var iesniegt arī elektroniski – aizpildot veidlapu un augšupielādējot norādītos dokumentus. Elektroniskā veidlapa būs pieejama līdz 23. augusta plkst. 14.00. Pieteikuma veidlapa atrodama ŠEIT (sadaļā “Uzņemšanas turpināšana").  

Budžeta vietas ir pieejamas: Skolotāju apakšprogrammās "Angļu valodas skolotājs"; Latviešu valodas un literatūras skolotājs"; "Datorikas skolotājs"; "Dabaszinātņu skolotājs"; "Dizaina un tehnoloģiju skolotājs"; "Matemātikas skolotājs" un "Sociālo zinību un vēstures skolotājs". 

Nepilna laika neklātienes studijās brīvas budžeta vietas ir pieejamas LU Kuldīgas filiālē studiju programmā “Sākumizglītības skolotājs”.

Maksas studiju vietas ir pieejamas studiju programmās: “Māksla” (pilna laika klātiene – grafikas dizainera apakšprogrammā un nepilna laika klātiene – grafikas dizainera un interjera dizainera apakšprogrammā); “Sporta treneris” (pilna laika klātiene, nepilna laika neklātiene); “Sports, tehnoloģijas un sabiedrības veselība” (pilna laika klātiene); “Pirmsskolas skolotājs” (pilna laika klātiene un nepilna laika klātiene); “Sociālais darbs” (nepilna laika klātiene).

Par reģistrācijas maksu:  

Reflektantiem, kuri bija pieteikušies studijām vienotajā uzņemšanā pamatstudiju programmās (VUPP), reģistrācijas maksa atkārtoti nav jāmaksā uzrādot pieteikuma apliecinājumu no VUPP informatīvās sistēmas. Pieteikuma apliecinājumu vai citu apmaksas apliecinājumu nepieciešams augšupielādēt, ja piesakies studijām, aizpildot elektronisko veidlapu mājas lapā.  

Savukārt, ja iepriekš nepieteicies studijām caur VUPP, taču piesakies studijām šobrīd: 

  • aizpildot elektronisko veidlapu mājas lapā, tad reģistrācijas maksu (35 EUR) ir jāsamaksā iepriekš ar bankas pārskaitījumu un apmaksas apliecinājumu (maksājuma uzdevumu) būs nepieciešams augšupielādēt. 
  • piesakoties studijām fakultātē vai filiālē reģistrācijas maksu (35 EUR) iespējams samaksāt jau iepriekš ar bankas pārskaitījumu un uzrādīt reģistratoram apmaksas apliecinājumu (maksājuma uzdevumu). Reģistrācijas maksu var samaksāt arī kasē Raiņa bulvārī 19, Info centrā. 

Pirms pieteikšanās aicinām iepazīties ar uzņemšanas noteikumiem, uzņemšanas kārtību un uzņemšanas prasībām katrā studiju programmā. Plašāka informācija pieejama gribustudet.lv. 

Sapņo drosmīgi un izvēlies savu īsto studiju vietu! 

Dalīties