No 14. līdz 17. maijam Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes Profesionālā bakalaura studiju programmas "Skolotājs" 3. kursa studenti rīkoja starptautisko studentu pētniecisko darbu hibrīdkonferenci "GLOBAL MINDS, GROUNDBREAKING FINDS" un viesprofesoru nedēļu "INTERNATIONALIZATION AND FUTURE", kurā tika prezentēti pētījumi vairākās zinātnes nozarēs. Konferencē piedalījās Latvijas un ārvalstu pārstāvji.

Starptautiskās konferences nedēļas laikā mērķtiecīgi vidusskolēni (Rīgas Valsts 3. ģimnāzija, Rīgas Teikas vidusskola, Rīgas 86. vidusskola, Rīgas 88. vidusskola) un augstākās izglītības pārstāvji dalījās ar savu pētījumu rezultātiem un atziņām, iedvesmojot un radot nozīmīgu starptautisku sadarbību. Konferencē uzstājās vairāk nekā 110 pētnieku no Latvijas, Lietuvas, Ukrainas, Filipīnām, Indijas un Islandes. Savukārt, par 83 pētījumu rezultātiem uzzināja vairāki simti klausītāju.

Starptautiskās konferences rīkošana ir ilggadēja tradīcija, kas notiek neatkarīgi no globāliem un vietējiem izaicinājumiem. Tā stiprina starptautisko sabiedrību un vieno līdzīgi domājošus prātus. Izmanto iespēju arī Tu attīstīt un parādīt savas pētnieciskās prasmes ar dalību nākamā gada starptautiskajā konferencē, kas notiks no 12. līdz 16. maijam, 2025. gadā!

 

 

Dalīties