Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes aicina piedalīties metodiskā seminārā “Kompetenci veicinoša tehnoloģijām bagātināta izglītība”, kas norisināsies š.g. 20. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 18.00 Latvijas Universitātē, Raiņa bulvārī 19, Mazajā aulā. 

Metodiskā semināra laikā pedagogiem būs iespēja iepazīties ar Eiropas finansētos projektos izstrādātiem, teorētiski pamatotiem praktiskiem risinājumiem izmantošanai izglītībā. Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes docētāji dalīsies ar idejām, veicinās ierosmes un piedāvās ieteikumus kompetenci veicinošas izglītības īstenošanai dažādos izglītības posmos.  

Dalība metodiskajā seminārā ir bez maksas, kā arī metodiskā semināra dalībnieki saņems apliecinājumu par dalību semināra īstenotajās darbnīcās.

Ar programmu var iepazīties šajā saitē: https://drive.google.com/file/d/1Aw67wCNajD8E0G4ow40JEGlZGKxUyNft/view?fbclid=IwAR0EzQW8BNbyjP4RVePVlbXnu5Uzo4hqpZYZsrafilcqP470mhs6cLtDrJA

Lūgums apstiprināt savu dalību metodiskajā seminārā, veicot reģistrāciju līdz 16. oktobrim, izmantojot norādīto saiti: https://forms.gle/LSz3AT13AqjQ6nBc8

Dalīties