13. Starptautiskās viesprofesoru nedēļas un 21. Starptautiskās studentu pētniecisko darbu konferences organizatori nodod ikgadējo pasākumu rīkošanas stafeti 2023. gada pasākumu organizatoriem

Tradicionāli jau 14. gadu no 15. līdz 20. maijam Latvijas Universitātes, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē notiks Starptautiskā viesprofesoru nedēļa, kuru organizē LU PPMF Skolotāju izglītības nodaļa kopā ar saviem sadarbības partneriem skolās un augstskolās Latvijā un ārzemēs. Starptautiskās viesprofesoru nedēļas laikā šogad notiks 22. Starptautiskā studentu pētniecisko darbu konference no 16. – 18. maijam un NordPlus Horizontālā projekta “Pre-Service Teacher Career Perspectives to Facilitate Sustainable Inclusive Education Reforms/ Skolotāju-studentu karjeras perspektīvas ilgtspējīgai iekļaujošas izglītības reformai” (PreTeCap) darba seminārs Latvijas Universitātē un Liepājas universitātē.

Starptautiskās viesprofesoru nedēļas, konferences un projekta semināra kopīgs mērķis un atskaites punkts pieredzējušiem un jaunajiem pētniekiem ir dalīties ar saviem atklājumiem un iepazīties ar citu dalībnieku pieredzi dažādu aktuālu jautājumu izpētē.

Šī gada starptautiskās nedēļas pasākumos savu dalību ir pieteikuši 229 dalībnieki. Būs iespēja gan klātienē, gan Zoom platformā dzirdēt 101 uzstāšanos no 10 valstīm – Apvienotās Karalistes, ASV, Austrijas, Čehijas, Filipīnām, Indijas, Lietuvas, Latvijas, Somijas, Turcijas. Pieteikušies klausītāji no Grieķijas, Itālijas, Nīderlandes, Spānijas, Zviedrijas. Šogad būtisks ieguldījums starptautiskās nedēļas pasākumos būs no četrām Latvijas un Indijas sadarbības universitātēm: Čitkaras izglītības koledža, Čitkaras universitāte, Pundžabā; Barodas Maharadža Sayajirao Universitāte, Gudžaratā; Savitribai Pule Pune Universitāte, Punē un Šivadži Universitāte Kolapūra, Maharaštrā.
 

  

9 bakalaura, maģistra un doktora izglītības zinātņu studiju programmu studenti ir ieradušies Latvijas Universitātē, un no 2. maija aktīvi piedalās studiju procesā un skolas praksēs Rīgas 92. vidusskolā un Mārupes ģimnāzijā.

 

Vieta: LU PPMF, Imantas 7. līnija 1 un Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/71763745056?pwd=apFsxbjLOYb1u9mLQo9nVrJ9PNh9eq.1
Meeting ID: 717 6374 5056
Passcode: 9ue9nM

Konferences dalībnieki: bakalaura, profesionālo studiju, maģistrantūras, doktorantūras studenti, vidusskolēni un mācībspēki.

Informācija par konferenci: 
 
https://www.isrc.lu.lv/en/  un https://www.facebook.com/groups/703752839677569

Konferences programma atrodama šeit (https://docs.google.com/document/d/1xM_RNUfJI4dRkRc5lYYUizypWGfiRZAW/edit?usp=sharing&ouid=113161119973885425473&rtpof=true&sd=true)
 

   

 

Dalīties