Tikai iedvesmojoši, zinoši un motivēti ķīmijas skolotāji var radīt interesi par ķīmiju un vēlmi to mācīties, tāpēc "Olainfarm" izveidojuši piecgades stipendiju topošajiem ķīmijas skolotājiem, lai nākotnē visās Latvijas skolās būtu skolotāji, kas rosina ķīmijas attīstību Latvijā.

Trešdien, 13. aprīlī,  Latvijas Nacionālās bibliotēkā, “Olainfarm” stipendiju saņēma trīs PPMF topošie ķīmijas skolotāji- Marija Kramorenko, Vika Viktorija Kreitāle un Mārtiņš Mārcis Pavļukovskis.

Veicinot ķīmijas un farmācijas nozaru attīstību, AS “Olainfarm” aktīvi sadarbojas ar Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociāciju, kā arī Latvijas augstskolām projektos, kas vērsti uz studentu un mācībspēku zināšanu un pieredzes paaugstināšanu farmācijas un ķīmijas studiju programmās. 

"Olainfarm" jauno ķīmijas pedagogu atbalstam turpmākos piecus gadus investēs 75000 eiro, katram no 25 izcilākajiem topošajiem ķīmijas skolotājiem iegūstot 3000 eiro stipendiju.

Vairāk informācija par "Olainfarm” stipendijām: https://lv.olainfarm.com/par-uznemumu/ilgtspeja-2/sociala-atbildiba/stipendijas/?lang=lv  

Dalīties