2023. gada 4. un 5. aprīlī norisinājās UNESCO un Mazo un attīstības salu valstu (Small Island Developing States – SIDS) organizētais Dialogs par digitalizācijas jautājumiem Transforming of Education in  the Digital Age, kas norisinās Parīzē, Francijā, UNESCO galvenajā mītnē un attālināti.

Dialogā piedalās valstu vadītāji, vēstnieki un citas augsta līmeņa amatpersonas, kā arī partneri un privātā sektora pārstāvji, lai diskutētu un apzinātu trūkumus, izaicinājumus un iespējas, kas saistītas ar SIDS izglītības sistēmu digitālo pārveidi, koncentrējoties uz konkrētiem risinājumiem to novēršanai.
 
Latvijas ekspertus Dialogā Karību, Atlantijas okeāna un Dienvidķīnas jūras reģionam pārstāvēja mūsu fakultātes dekāne, Prof. Linda Daniela ar tēmu par tehnoloģiju bagātinātu mācīšanos, digitālo pedagoģiju (Smart pedagoģija), izglītojošo robotiku un citām izglītības digitalizācijas dimensijām.
 
Pilns raksts lasāms šeit: https://www.unesco.lv/lv/jaunums/latvija-piedalas-unesco-un-mazo-salu-valstu-dialoga-par-digitalizacijas-jautajumiem?utm_source=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F  

Dalīties