Šodien trīs izlaiduma grupās norisinājās Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes 2022. gada Ziemas izlaidumi, kopumā sveicot 603 absolventus ar iegūtajiem diplomiem 1.līmeņa, bakalaura, 2.līmeņa un maģistra studiju programmās.

Izlaidumu svinīgās daļas laikā uzrunu bija sagatavojis Latvijas Universitātes rektors profesors Indriķis Muižnieks, absolventus sveica arī Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes dekāne profesore Linda Daniela, nodaļu vadītāji un programmu direktori, kā arī Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes filiāļu vadītāji un pašvaldību pārstāvji. Arī studenti ar skaistiem un pacilājošiem vārdiem pateicās saviem pasniedzējiem un arī cīņu un studiju biedriem.

Pēc svinīgās daļas izlaiduma dalībniekiem bija iespēja sadalīties istabās, lai neformālā gaisotnē pārmītu vēl dažus vārdus un uzņemtu kopbildi ar virtuālām absolventu cepurītēm un Latvijas Universitātes ģerboni fonā. Bija muzikāli priekšnesumi un gremdēšanās atmiņās par studiju gadiem.

 

Esam lepni par tik daudziem zinošiem un radošiem jaunajiem speciālistiem un kolēģiem izglītības zinātnēs, psiholoģijā un mākslā.

Vēlreiz apsveicam visus absolventus!

Dalīties