Vienkopus vairāk nekā 60 sporta profesionāļi, studenti un zinātnieki, augstskolu mācībspēki, kā arī ārvalstu viesi no Latvijas, Lietuvas, Šveices,Rumānijas, Polijas, Moldāvijas, Krievijas un Kazahstānas dalīsies jaunākajos sporta un veselības  zinātnes pētījumos, kā arī  apkopos idejas, kas spētu veicināt sporta un veselīga dzīves veida attīstību.

Konferencē  ar aktuāliem sporta zinātnes pētījumiem uzstāsies starptautiski atzīti  pētnieki un profesionāļi: prof.Andrejs Ērglis (LU Kardioloģijas un reģeneratīvās medicīnas institūta direktors) par dažāda līmeņa fiziskām aktvitiātēm Latvijas nākotnes ekosistēmā;  Jusstin Carrard (Bāzeles Universitātes valdes loveklis,Sporta,izglītības un veselības departamenta lektors) par aktīva dzīves veida nozīmi veselības uzlabošanā un saglabāšanā,prof. Aija Kļaviņa (LSPA vadošā pētniece ) par interneta lietošanas ietekmi uz mūsu veselību; Genādijs Maričevs (olimpiskais vēsturnieks un statistiķis) par olimpiskās pētniecības aktuāliem jautājumiem un problēmzonām  un citi pētnieki par ne mazāk interesantiem un aktuāliem jautājumiem.

Konferenci  atklās LU rektors Prof. Indriķis Muižnieks,Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes dekāne profesore Linda Daniela un Bioloģijas fakultātes dekāne asoc.profesore Līga Ozoliņa - Mola

Šogad konferencē tiek prezentēti 25 zinātniski pētnieciskie darbi.

Konferences laikā iespējams pieslēgties visām darba sekcijām ZOOM platformā.  Aicināti visi interesenti!

     https://lu-lv.zoom.us/j/93219941683?pwd=MnVXVFcxNnpwcko1dEpQTGNQQmdJZz09 

Dalīties