Aicinām piedalīties studentu organizētajā seminārā ”Efektīva laika plānošana”, kas notiks 11. novembrī no plkst. 19:00 līdz 20.00 tiešsaistē ZOOM platformā.  Semināru vadīs LU Tukuma filiāles PBSP "Sākumizglītības skolotājs" studentes Evita Lūrina - Jūlmane un Baiba Bagdone. Semināra mērķis ir palīdzēt strādāt efektīvāk (bet ne vairāk), sakārtot prioritātes un gūt balansu ikdienā. Šajā seminārā dalībnieki tiks iepazīstināti ar laika plānošanas metodēm un principiem efektīvai darba organizēšanai

Informācijas laikmets ir mainījis mūsu ikdienu, mums jāorientējas daudz lielākā informācijas apjomā, mums ir jāpieņem vairāki lēmumi īsā laikā, stress un nogurums ir neizbēgams. Ja dzīvē ir sajūta, ka laiks rit ātrāk, un darbi ir jāizdara vairāk, un saprotam, ka nespējam vienlaikus tikt galā ar tik daudziem uzdevumiem. Ja ir radusies vēlme iemācīties plānot savu laiku un atrast laika slēptās rezerves, uztrenēt savu laika izjūtu, nevis mocīt sevi ar neizpildāmiem termiņiem, pievienojaties semināram  „Efektīva laika plānošana”.

Šis seminārs ir par to, kā atrast ikdienā tik ļoti vajadzīgo papildus laiku.  Semināra laikā ar teorijas, praktisku piemēru un uzdevumu palīdzību gūsiet izpratni par laika plānošanu un iemācīsieties efektīvāk plānot savu laiku.

Semināra lektores:

Evita Lūrina - Jūlmane ir LU Tukuma filiāles studente, ar 4 gadu pieredzi medicīnā. Vadījusi lekcijas par dažādiem ar veselīgu dzīvesveidu saistītiem tematiem: “Ceļš līdz mazulim…”, “Oralās kontracepcijas pozitīvie efekti”. Ar 2 gadu pieredzi pedagoģijā, PII ”Mārzemīte” audzinātāja. Brīvajā laikā patīk daudz lasīt, izbaudīt dabas skaistumu un neatkārtojamību.

Baiba Bagdone  -  LU Tukuma filiāles studente, ar 2 gadu pieredzi pedagoģijā, mīloša bērnudārza audzinātāja, aktīvas dzīves piekritēja, kuru aizrauj māksla, fotogrāfēšana un mūzika.

Pieeja semināram:
Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/89560890940?pwd=K2hWU3RKYnhId1VFT1NnY2tLanl2QT09
Meeting ID: 895 6089 0940
Passcode: N8c1xd

otrā saite
Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/84648942066?pwd=VkgwOTR3ZFY0RFBwSjY4ZWxYVDMvZz09
Meeting ID: 846 4894 2066
Passcode: DYb5SB

 

 

Dalīties