LU PPMF  studiju programmas "Sākumizglītības skolotājs"  3.kursa studentes Agnese Ozoliņa, Sjuzana Rozenberga, Elizabete Skricka, Marika Tereščenko, Anastasija Rinkeviča īsteno projektu “Studiju process ir Tavās rokās” ar mērķi palīdzēt LU studentiem attīstīt savas sociāli emocionālās prasmes, kas ļautu labāk saprast sevi un citus, atpazīt emocijas, veidot labākas un pozitīvākas savstarpējās attiecības un ļautu pieņemt atbildīgus lēmumus.

Projekta ietvaros studentes organizē informatīvo tiešsaistes semināru studentiem, kas notiks 18.maijā no plkst. 12.30 – 14.00 ZOOM platformā. Semināru vadīs LU PPMF docētāja Inga Supe, kas iepazīstinās dalībniekus ar Latvijā pieejamām programmām saistībā ar sociāli emocionālo mācīšanos.
 

Kā jūs varat piedalīties?

Aicinām visus interesentus izmantot šo iespēju un piedalīties seminārā, kā arī sagatavot sev interesējošus jautājumus par tēmu, kurus būs iespējams uzdot docētājai. Semināram var pieteikties, rakstot e-pastu Elizabetei Skrickai (elizabete.darbs@gmail.com), norādot vārdu, uzvārdu, fakultāti, programmu, kursu.


Projekta organizatori cer, ka studenti uzdrošināsies radoši pievērsties jaunām idejām un attīstīt tās studiju laikā!  


Projekta vadītāja: Sjuzana Rozenberga,PBSP "Sākumizglītības skolotājs" 3.kursa studente
Jautājumus rakstiet uz e-pastu: sp13069@students.lu.lv


Semināra saturs ir daļa no jaunā studiju kursa “Sociāli emocionālā mācīšanās skolās”, kas iekļauts jaunās bakalaura studiju programmas “Skolotājs” studiju plānā.
 

Dalīties