LU PPMF studiju programmas “Angļu valodas skolotājs” 3. kursa studenti Anna Holberga, Arina Bondareva, Linda Arbidāne un Renāts Gaļejevs studiju kursa “Projektu vadīšana izglītībā” ietvaros organizē tiešsaistes semināru projektā “Skolotāj, dedz, bet neizdedz!” ar mērķi veicināt izdegšanas simptomu atpazīstamību un mazināt izdegšanu studentu, skolotāju un PPMF docētāju vidū. Seminārs notiks LU PPMF  20. Starptautiskās studentu pētniecisko darbu konferences laikā, kura norisināsies no 11. -  13. maijam Zoom platformā.

Kad? 12. maijā plkst. 14.30 – 16.15 Zoom platformā

Piesakies! Uz jautājumiem par izdegšanu atbildēs psihoterapeite Marija Ābeltiņa. Diskusija kalpos kā bāka, kura izgaismos jaunus ceļus izdegšanas simptomu atpazīšanai un pārvarēšanai.

Tas vēl nav viss!

Pēc pārrunām ar psihoterapeiti Mariju Ābeltiņu norisināsies diskusija “What Do You Think about Burnout?” angļu valodā, kuras laikā varēsiet izteikt savas domas par šo tik aktuālo problēmu, kas var skart katru no mums. Šī ir iespēja dalīties ar savu izdegšanas stāstu un papildināt zināšanas no citu valstu konferences dalībnieku pieredzes.


Pieteikšanās anketa:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzIvr9ZSqkOPT-hKYa95dHU_E62eLGlOXxx4QPUx3yCtBsnw/viewform

Dalīties