​​​​​​​2021. gada 28. maijā tiešsaistē notiks vienas dienas starptautiskā zinātniskā konference: “Valodu mācīšana un mācīšanās pēc Covid-19” (Teaching and Learning Languages Post-Covidly).

Konference tiek organizēta Eiropas skolotāju izglītības asociācijas (ATEE) pētniecības un attīstības kopienas “Moderno valodu mācīšana” (RDC Teaching Modern Languages) darbības ietvaros un dalībai tiek aicināti dažādu nozaru valodu izglītības un apguves pētnieki un specialisti, kā arī studenti un citi interesenti.

Konference dos iespēju diskutēt par jauno valodas mācīšanas un apguves “normālo”, par jaunajiem izaicinājumiem valodas mācīšanai pandēmijas un pēc pandēmijas laikā, kā arī par post-covid valodas izglītības pētījumu pieejām un metodēm.

Konference tiek organizēta ar Latvijas Universitātes (kā ATEE institucionālās locekles), Jana Kočanovska Universitātes (Kielce, Polija), un Eskišehira Osmangazi Universitātes Svešvalodu skolas (Turcija) atbalstu.

Lai pieteiktu dalību ar savu uzstāšanos konferencē, jānosūta īss tēžu kopsavilkums uz info@atee.education. Vairāk informācijas meklējiet šeit.
Reģistrācija dalībai konferencē ir līdz 10. maijam.

 

         

 

Eiropas skolotāju izglītības asociācija (ATEE) ir bezpeļņas organizācija, kuras mērķis ir uzlabot skolotāju izglītību Eiropā un atbalstīt skolotāju un visu līmeņu skolotāju izglītotāju profesionālo attīstību.

ATEE pētniecības un attīstības kopiena “Mūsdienu valodu mācīšanas” tika izveidota, lai iniciētu diskusiju starp profesionāliem valodu pasniedzējiem dažādās Eiropas valstīs.

Dalīties