19.februārī plkst. 9:00  Latvijas Universitātes 79. Starptautiskās zinātniskās konferences ietvaros aicinām tiešsaitē ZOOM platformā pievienoties sekcijas Sports veselības ilgtspējībai darbam.

Vienkopus vairāk kā 70 sporta profesionāļi, studenti un zinātnieki, augstskolu mācībspēki, kā arī ārvalstu viesi no Latvijas, Rumānijas, Itālijas, Horvātijas, Beļģijas, Krievijas un Kazahstānas dalīsies  jaunākajos sporta un veselības  zinātnes pētījumos, kā arī  apkopos idejas , kas spētu veicināt sporta un veselīga dzīves veida attīstību, .

Konferencē  ar aktuāliem sporta zinātnes pētījumiem uzstājas starptautiski atzīti sporta pētnieki un profesionāļi: Emīls Sundjukovs (LU Datorikas fakultātes pētnieks) par Digitālām tehnoloģijām sabiedrības fiziskajai labsajūtai un līdzdalībai pētniecībā; Jānis Skabārdis (FC “Metta”) par Fizisko aktivitāšu slodzes uzraudzība ar GPS palīdzību; Raimonds Ciems (Hawk-Eye Innovations) par Optisko sportistu marķēšana kā daļu no ilgtspējīgas nākotnes; Prof. Laura Capranica (Romas Universitāte,Itālija) par Augstu sasniegumu sportistu-studentu duālās karjeras atbalsta iespējām projektā “More than Gold un citi.

Konferences sekciju atklās Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes dekāne, profesore Linda Daniela.

Šogad konferencē tiek prezentēti 22 zinātniski pētnieciskie darbi.

Konferences laikā iespējams pieslēgties visām darba sekcijām ZOOM platformā.  Aicināti visi interesenti!

Programma un Zoom pieslēgums: >>>ŠEIT

Provizoriskais konferences noslēgums ap pulksten 14.00.

Dalīties