Jau septīto gadu pēc kārtas Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē norisinās ikgadējās Globālās izglītības dienas pasākumi, kas šajā gadā tiek organizēti tiešsaistē.

Globālās izglītības diena norisinās Eiropas Padomes Ziemeļu-Dienvidu centra koordinētās globālās izglītības nedēļas ietvaros, kad visā Eiropā tiek pievērsta īpaša uzmanība izpratnei par globalizētu pasauli un pilsonisko pozīciju tajā, cieņai pret daudzveidību, starpkultūru komunikācijai un atbildībai par savu rīcību.

Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte sadarbībā ar Latvijas Platformu attīstības sadarbībai (LAPAS), UNESCO Latvijas Nacionālo komisiju, Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministriju, Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, Daugavpils Universitātes Humanitāro un sociālo zinātņu institūta Ilgtspējīgas izglītības centru, Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultāti un biedrību "Latvijas Augstskolu pedagogu sadarbības asociācija" organizē ikgadējo Globālās izglītības dienu "Šī ir mūsu pasaule, rīkosimies kopā!", kas norisināsies 20.novembrī, plkst. 10.45 – 18.00 MS Teams platformā. 

Uzaicinājuma saņemšanai, piesaki savu dalību ŠEIT.

Detalizēts Globālās izglītības dienas apraksts un pasākuma programma.

Dalīties