Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes profesionālā bakalaura studiju programmas "Skolotājs" apakšprogrammas "Sākumizglītības skolotājs" 3. kursa studentes 8.maijā plkst. 16.00 aicina savus studiju biedrus, jo īpaši no 1.kursa, uz tikšanos "Sākam sanākam 2" V-303.telpā (Jūrmalas gatve 76).

Sveiks, Student! Ja Tava pamatkvalifikācija ir Sākumizglītības skolotājs (proti, nepilns laiks un citi Sākumizglītības kursa studenti būs gaidīti šajā dienā), tad esi gaidīts šī gada 8.maijā, plkst. 16.00.  Mēs, 3.kursa studentes Valērija Petruševiča, Laura Kutra, Margarita Maļavko un Gundega Macāne dalīsimies iespaidos par studijām un praksi, iedrošināsim Tevi, noskaidrosim jebkuru Tev svarīgu jautājumu. Piebiedrosies arī pārējās kursa biedrenes  un dalīsies ERASMUS pieredzē  un iepazīsimies neformālajā vidē pie tējas tases.  Kā arī sagaidīsim apakšprogrammas "Sākumizglītības skolotājs" vadītāju lektori Anitu Berķi un kopā pavadīsim šo jauku pēcpusdienu.

IELŪGUMA VIDEO

Mērķis: iedrošināt 1.kursa studentus un iepazīties savā starpā.  Rezultāts: jauni iespaidi, jauni draugi, iedrošinājums studijām. Pasākums tiek organizēts studiju kursa “Projektu vadība izglītībā” ietvaros. Projektu īsteno profesionālā bakalaura studiju programmas "Skolotājs" apakšprogrammas "Sākumizglītības skolotājs" 3. kursa studentes.

Dalīties