LU PPMF Studentu pieturvietas - atpūtas telpas atklāšana, 1.03.2016. Foto: Agnese Šteinberga, LU PPMF

1.marta pēcpusdienā Latvijas Universitātes (LU) Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) studenti, mācībspēki un darbinieki tika aicināti uz Studentu pieturvietas - atpūtas telpas svinīgo atklāšanu jaunā korpusa 2.stāvā - "balkonā".

Studentu pieturvietas - atpūtas telpas izveidošana un iekārtošana fakultātē  ir pabeigta!

Atklāšanā projekta vadītāja Anna Aļšanska, PPMF Studentu pašpārvaldes (SP) iepriekšējā sasaukuma priekšsēdētāja, norādīja: "Projekts pieteikts nedaudz vairāk kā pirms gada. Studentu atpūtas telpas izveide fakultātē aizsākta vēl 2015.gadā. Tas ir bijis svarīgs LU PPMF Studentu pašpārvaldes projekts, kas tika līdzfinansēts no LU Studentu padomes, PPMF SP un LU PPMF līdzekļiem LU SP projektu konkursa ietvaros. Ja ir ideja, vēlme un atbalsts, tad var daudz paveikt!" LU PPMF Studentu pašpārvalde saka paldies visiem atbalstītājiem un draugiem, un jo īpaši - vizuālās idejas autoram Artūram Ķimelim par ilustrācijām. Jāsaka arī milzīgs paldies audumu veikalam "Mundi Meri" un Ilmai Erdmanei, kura ziedoja audumu krēslu atjaunošanai.

Visi sapulcējušies studenti, docētāji varēja cienāties ar svētku kliņģeri un izmēģināt atpūtas telpas daudzveidīgos sēžamos - pufus, krēslus, dīvānus - un darba vietu, kas aprīkota ar planšeti.
Fotogalerija: Studentu pieturvietas - atpūtas telpas atklāšana 1.03.2016.
Fotogalerija: Studentu atpūtas telpa LU PPMF
Uz tikšanos Studentu pieturvietā starpbrīžos, pēc lekcijām un studiju dienas izskaņā!

Dalīties