LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes absolvente, biedrības "Ascendum" vadītāja Zaiga Pūce. Foto: Ģirts Raģelis

12.oktobrī Raiņa bulvārī 19 un Jelgavas ielā 1 norisināsies Latvijas Universitātes (LU) Karjeras iespēju diena. Gaidot šo notikumu, 11.oktobrī fakultātē viesosies LU PPMF absolvente Zaiga Pūce. Laipni gaidīti visi interesenti, jo īpaši studenti - plkst. 14:30 G-18.auditorijā.

Vairākās fakultātēs notiks LU absolventu vieslekcijas, kas studentiem dos iespēju iesildīties pirms uzņēmumu un organizāciju izstādes, padziļināt izpratni par dažādiem karjeras scenārijiem interesējošajā jomā. Vieslekcijās studenti varēs uzklausīt Latvijas Universitātes absolventu stāstījumu par personīgo pieredzi, kas gūta, meklējot atbilstošu darbu un pēc tam strādājot jomā, kas ir tiešā veidā saistīta ar iegūto izglītību.  Vieslekciju galvenais akcents tiks likts uz LU absolventu praktisko pieredzi un nozīmīgākajām izvēlēm, ar kurām nācies sastapties savā izaugsmes ceļā. Lekciju viens no iniciatoriem un galvenais atbalstītājs ir LU absolventu klubs. Vieslektoru godu uzņemsies tādi LU absolventi, kā Toms Bricis, Eva Ikstena-Strapcāne, Guna Dancīte, Zaiga Pūce, Arturs Svekris, pārstāvji no Tiesraides.com un citi. Par vieslekciju norises vietu izraudzītas fakultātes.  Saruna ar nevalstiskās organizācijas - biedrības "Ascendum" vadītāju Zaigu Pūci.  

Dalīties