Katru semestri studentiem un absolventiem Karjeras centrs piedāvā interesantu nodarbību programmu par tēmām, kas ir aktuālas jebkurā jomā studējošajiem. Šogad šo nodarbību klāstu papildina lekcijas, kuras tiek piedāvātas sadarbībā ar izglītības programmu "Iespējamā misija". Arī marta mēnesī paredzētas divas nodarbības.

17. martā pl.1800, Raiņa bulvārī 19, 1.auditorijā (Open) sadarbībā ar izglītības programmu "Iespējamā misija"  notiks lekcija "Maņas un mācīšanās – kā tas strādā?". Lekciju vadīs Lāsma Volonte - "Iespējamās misijas" absolvente, bijusī angļu valodas skolotāja Siguldas pilsētas vidusskolā un Mācību un attīstības partnere "Swedbank" akadēmijā. Pieteikšanās lekcijai notiek tiešsaistē - LU Karjeras centra mājaslapā. Uz nodarbību aicināti ne vien LU, bet arī RTU studenti.

22. un 23. martā no pl.1615 līdz pl.1930 Latvijas Universitātes centrālajā ēkā norisināsies divu dienu seminārs "Personības un vides loma veiksmīgas karjeras veidošanā", kas tā dalībniekiem ļaus padziļināt izpratni par savām spējām, interesēm, karjeras mērķiem un faktoriem, kas ietekmē profesionālās attīstības iespējas, kā arī aizdomāties par karjeras jēdziena būtību. Pieteikšanās semināram jau sākusies. LU studentiem un absolventiem dalība seminārā ir bez maksas. Vietu skaits grupā ir ierobežots, tāpēc aicinām jau laicīgi pieteikt savu dalību.

Marta mēneša beigās un aprīļa mēneša sākumā norisināsies vēl viens divu dienu seminārs "Efektīva laika plānošana". Pieteikšanās šim semināram vēl tiks izsludināta, bet jau tagad varat iepazīties ar semināra aprakstu.

Dalīties