LU asoc.profesore Dr.paed. Dita Nīmante konferencē „Atbalsts pozitīvai uzvedībai: Vardarbības bioloģiskie, psiholoģiskie un pedagoģiskie aspekti” LU Mazajā aulā, 28.10.2015. Foto: Andis Janovs, LU Preses centrs

29. aprīlī Latvijas Pašvaldību savienībā, Mazā Pils ielā 1, Latvijas Universitātes (LU) asociētā profesore Dr.paed. Dita Nīmante piedalīsies kā eksperte Konsultatīvās padomes „Izglītība visiem” sanāksmē „Veselīgu attiecību veidošana skolā un sabiedrībā – kā novērst vardarbības rašanos un cīnīties ar tās izraisītajām sekām”. Konsultatīvās padomes sēdi vadīs Izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis, piedalīsies atbildīgo institūciju pārstāvji, nevalstiskās organizācijas un eksperti, kas spriedīs par vardarbību skolā, tās mazināšanas iespējām.

LU asoc.profesore D.Nīmante konsultatīvās padomes biedrus iepazīstinās ar LU izstrādāto programmu "Atbalsts pozitīvai uzvedībai", referējot par tēmu "Ieskats APU (Atbalsts pozitīvai uzvedībai) – sistēmiska prevencijas un intervences programma vardarbības mazināšanai".

Dalīties