Lai veicinātu studentu komunikācijas prasmes, tiek izstrādāts un piedāvāts jauns studiju kurss “Runas māksla un saskarsme”. Pašlaik priekšroka tiem studentiem, kuri studē 7.semestrī, pat tad, ja Jums vairs nav nepieciešami papildu kredītpunkti studiju programmas B un C daļā. 3.kursa studentiem šīs nodarbības tiks piedāvātas pavasara semestrī pēc nodarbību plāna. Kursam pieteikties var arī 2.kursa studenti.

RUNAS MĀKSLA UN SASKARSME” vada aktieris un televīzijas ziņu diktors JURIJS KUŠPELO. Nodarbības sākas 2.decembrī (A-101.telpa, jaunajā korpusā):
  • 1. grupai no plkst. 10.30 līdz 12.00 un
  • 2. grupai no plkst.12.30 līdz 14.00.
Dalībnieku skaits grupā ierobežots: grupā tiek plānoti 20 studenti. Nākamās nodarbības turpmāk katru piektdienu (9. un 16. decembrī un janvāra mēnesī). Lūdzam pieteikties līdz 1.decembrim plkst.11.00 , aizpildot

pieteikuma anketu.

Nodarbību laikā būs iespēja pilnveidot runas un uzstāšanās tehniku, iemaņas saskarsmē ar auditoriju.

Jurijs Kušpelo aktieris ar nevainojami nostādīta balsi un ļoti pareizu runu. Jurijam Kušpelo ir divas profesionālās izglītības: Slonova Saratovas teatrālā profesionālā skola  (aktieris) un J. Vītola Latvijas mūzikas konservatorijas teātra nodaļa (režisors). Rīgā studējis A. Šapiro aktieru kursā un paralēli strādāja Rīgas Jaunatnes teātrī, strādā Latvijas radio jau 22 gadus un pēdējos gadus arī TV.  


Dalīties