26. novembrī Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā tiks aizvadīts vērienīgs Latvijas Universitātes Sporta servisa centra (LU SSC) organizēts studentu sporta pasākums ,,LU rudens Sporta nakts 2015’’, kur vienkopus tiks aizvadītas sacensības mini-futbolā, mini-florbolā, pludmales volejbolā un strītbolā. Pieteikšanās kādam no sporta veidiem ilgs līdz 25.novembra vakaram.

Neskatoties uz to, ka sporta nakts turnīri Latvijas Universitātē kļuvuši jau par neatņemamu studentu ārpusstudiju procesa sastāvdaļu, gaidāmā pasākuma organizatori uzsver, ka šis būs ceturtais sporta nakts pasākums, kas pulcēs LU studentus 4 sporta veidos vienlaicīgi. Sacensības futbolā, florbolā, pludmales volejbolā un strītbolā tiks aizvadītas Rīgas Olimpiskā Sporta centrā pieejamajās sporta spēļu zālēs. Ņemot vērā, ka florbola, strītbola un volejbola nakts turnīri mūsu augstskolā risinās regulāri, tieši futbola cienītājiem tā būs unikāla iespēja izmēģināt aktīvu sportošanu visas nakts garumā. Paredzams, ka visu sporta veidu sacensības sāksies plkst. 23:00. Futbola un florbola sacensības risināsies 3 pret 3 (florbolā ar lielajiem vārtiem un vārtsargiem, futbolā bez), strītbolā komandu dalībnieku skaits būs pieņemtā skaitā (3x3), savukārt pludmales volejbolā pirmo reizi sacensības Sporta nakts ietvaros notiks 2 kategorijās – vīrieši (maksimums 12 komandas) un sievietes (maksimums 8). Katra sporta veida turnīru organizēs pieredzējuši attiecīgo sporta veidu funkcionāri Latvijas Universitātē. Tāpat ikvienam Sporta nakts dalībniekam būs iespēja piedalīties atsevišķās ārpus sacensību aktivitātēs un konkursos. Aktuālā informācija par gaidāmo Sporta nakti atrodama sociālajos tīklos facebook.com/lunaktsturniri un twitter.com/lunaktsturniri. Svarīgi zināt: 
  • Komandu skaits katrā sporta veidā ir ierobežots.
  • Ņemot vērā, ka katra sporta veida spēļu kalendāri netiks savstarpēji saskaņoti un komandu skaits ir ierobežots, viens students drīkst piedalīties tikai vienā sporta veidā.
  • Pieteikšanās ilgs līdz 25.novembra plkst. 23:59.

 

Dalīties