Accenture sadarbībā ar LU Datorikas fakultātes Alumni asociāciju aicina uz "Mad science" lekciju cikla pasākumu, kas notiks 19. aprīlī plkst. 17:00, Latvijas Universitātē, Raiņa bulvārī 19, 13. auditorijā. Ar lekciju uzstāsies lektore, žurnāliste un dizaina kritiķe Jeļena Solovjova. Lekcijas tēma: “Ievads dizaina domāšanā”.

Pasākums ir bez dalības maksas un vietu skaits ir ierobežots. “Mad science” lekcijai interesenti var pieteikties: ej.uz/MadScience_DesignThinking Plašāk par pasākumu (angļu valodā):
The Origins of Design Thinking
The lecture will invite you to research the early origins of the concept of the human-centered design approach and up-to-date thoughts on using design to improve the life of modern society. The lecture will focus on the following questions:
What is design thinking?
What sets design thinking apart?
How did design thinking evolve?
The key persons behind the creation of design thinking methodology from 60's to nowadays.
The emergence of service design.
Design thinking as a business opportunity.
Par IT uzņēmumu "Accenture" Accenture ir viens no vadošajiem IT uzņēmumiem Latvijā un pasaulē. Accenture ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 394 000 cilvēki, kas apkalpo klientus vairāk nekā 120 pasaules valstīs. Accenture Latvijas filiāle ir dibināta 2002. gadā. Par LU Datorikas fakultātes Alumni asociāciju LU DF Alumni ir nekomerciāla organizācija, kas ir dibināta un darbojas tās biedru izglītojošo un komunikāciju veicinošo mērķu realizēšanai, kā arī LU Datorikas fakultātes popularizēšanai un atbalsta sniegšanai. Asociācija vieno gan LU Datorikas fakultātes absolventus un esošos studentus, gan arī citu eksakto zinātņu virzienu absolventus un studentus, kam rūp IT nozarē strādājošo speciālistu kompetenču līmeņa paaugstināšana un kas vēlās attīstīt šādu speciālistu savstarpējo komunikāciju, kā arī popularizēt IT izglītības virzienu.

Dalīties