LU PPMF kvalifikācijas "Mājturības, tehnoloģiju un mājsaimniecības skolotājs" studentu tikšanās ar absolventiem (13.12.2016.). Foto: Agnese Šteinberga, LU PPMF

Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē 13. decembrī notika bakalaura studiju programmas "Skolotājs" studentu tikšanās ar vizuālās mākslas skolotāju un mājturības un tehnoloģiju skolotāju studiju virzienu absolventiem.

Tikšanos organizēja studentu kuratore, lektore  Velga Zvirgzdiņa sadarbībā ar profesionālā bakalaura studiju programmas "Skolotājs" apakšprogrammas "Mājturības un tehnoloģiju, mājsaimniecības skolotājs" vadītāju asoc. profesori Māru Urdziņu-Derumu. Tikšanās ar absolventēm Daci Ozolu un Ingrīdu Slišāni un studenti Danuti Podvinsku tika organizēta  pēc studentu vēlēšanās, tajā piedalījās vizuālās mākslas skolotāju un mājturības un tehnoloģiju skolotāju studiju virzienu 1. un 2. kursa studenti. Absolventi dalījās dzīves un darba pieredzē, atklājot, ka pēcstudiju tālākā ceļa daudzveidīgās iespējas atkarīgas no paša absolventa personības un interesēm. Studentu kuratoru programma LU ir uzsākta 2016./2017. akadēmiskajā gadā, lai veicinātu pirmā kursa studentu sekmīgāku adaptāciju un sniegtu atbalstu problēmsituācijās.

Dalīties