Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Pieaugušo pedagoģiskās izglītības centrs aicina vidusskolēnus izmantot papildus iespēju sagatavoties angļu vai vācu valodas noslēguma eksāmeniem.

Kursu mērķis ir pilnveidot vidusskolēnu angļu vai vācu valodas prasmes  un kompetenci un palīdzēt viņiem sagatavoties vidusskolas angļu vai vācu valodas  noslēguma eksāmenam. Programmas saturā tiek integrētas valodas prasmes – klausīšanās, runātprasme, lasītprasme, rakstītprasme un pilnveidotas gramatikas zināšanas un lietojums, kā arī paplašināts vārdu krājums un aktivizēts tā lietojums atbilstošās tematiskajās vienībās. Kursu stundu skaits: 80.
Mācības notiks 2 reizes nedēļā pa 4 stundām katrā nodarbību reizē, sākot ar 2017.gada janvāra 3. nedēļu. Mācību maksa: 125,- EUR
Pieteikties līdz 2017. gada 11. janvārim.

PIETEIKUMS Angļu valodas kursiem

PIETEIKUMS Vācu valodas kursiem

Programmas sekmīga apguve papildus kalpos kā prioritāte, iestājoties Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes profesionālā bakalaura studiju programmā “Skolotājs” angļu vai vācu valodas skolotāja kvalifikācijas ieguvei.
Papildus informācija: rita.abele@lu.lv, T.67034033
    

Dalīties