Studenti no studiju programmām "Vizuālās mākslas skolotājs", "Kulturoloģijas skolotājs" un "Māksla" aicināti 27. aprīlī plkst. 14.00. doties ekskursijā uz laikmetīgās mākslas centru kim?. Ekskursijā būs iespēja uzzināt par kim? darbību, gūt ieskatu par to, kā runāt par laikmetīgo mākslu ar bērniem un jauniešiem, un savstarpēji dalīties pieredzē.

Laikmetīgas mākslas centra kim? apmeklējums ir bezmaksas. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūgums pieteikties laicīgi, rakstot uz e-pastu: nora.vrublevska@gmail.com.  Laikmetīgas mākslas centrs kim? atrodas Rīgā, Sporta iela 2.

Ekskursiju organizē Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes studiju programmas "Vizuālās mākslas skolotājs" studentes studiju kursa "Projektu vadība izglītībā" ietvaros. Šī ir pirmā ekskursija no ekskursiju cikla, kas piedāvā LU PPMF mākslas studentiem iespēju apmeklēt mākslas iestādes ar mērķi veicināt studentu radošo darbību, kā arī dažādu eksperimentālu un mūsdienīgu metožu pielietojumu darbā ar skolēniem.

kim? jeb ''kas ir māksla?'' Laikmetīgās mākslas centrs tika dibināts 2009. gadā. Kopš tā laikā ir organizētas pāri par 150 latviešu un ārvalstu mākslinieku izstādes, kā arī tiek kopta tradīcija rīkot regulāras, ieinteresētai auditorijai atvērtas lekcijas, seminārus, lasījumus un performances.


Papildu informācija kim? mājaslapā

Dalīties