Latvijas Universitātes (LU) Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē no 24. līdz 26. novembrim viesosies un seminārnodarbības studiju programmu "Skolotājs" studentiem vadīs Katerina Kazanovska, bijusī LU studente, kura pašlaik strādā Maltā International House Malta-Gozo mācību centrā "ADOS".

 K. Kazanovska ir valodu pasniedzēja, skolotāju izglītotāja, kā arī mācību materiālu un mācību kursu autore. Semināra tēma:  "Skolēna autonomija - izdzīvošanas un panākumu gūšanas atslēga 21.gadsimtā"/"LEARNER AUTONOMY - SURVIVING AND SUCCEEDING AS A LEARNER IN THE XXI  CENTURY" Seminārs notiks angļu valodā. Šī būs lieliska iespēja studentiem - topošajiem un praktizējošiem skolotājiem, kā arī citiem interesentiem uzzināt, kā efektīvi mācīt un mācīties, kā arī iegūt informāciju par centra "ADOS"  Erasmus+ piedāvājumiem.

Nodarbības notiks:
  • ceturtdien, 24.novembrī  plkst. 12.30 -14.00  profesionālā bakalaura programmas “Skolotājs” (pamatstudijas) pirmsskolas un sākumskolas skolotāju apakšprogrammu studentiem. Telpa: A-312;
  • sestdien, 26. novembrī  plkst. 12.45 -14.15 profesionālā maģistra programmas “Skolotājs” studentiem. Telpa: A-224.
   

Dalīties