Ir sācies Ziemassvētku gaidīšanas un labo darbu laiks, tādēļ Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (LU PPMF) Studentu pašpārvalde 8. un 10.decembrī starpbrīžos fakultātes "Baseinā" aicina piedalīties Ziemassvētku labdarības tirdziņā "Putenis". Šogad esam nolēmuši palīdzēt dzīvnieku patversmei "Dzīvnieku draugs", ziedojot patversmei daļu no tirdziņa ienākumiem.

Ikviens no jums ir aicināts piedalīties un tirgot pašu gatavotus nieciņus, gardumus un citas interesantas lietas. Tādejādi palīdzot mūsu ķepainajiem draugiem. Tirdziņa norises laiks: 8. un 10. decembrī lekciju starplaikos plkst. 10:00, 12:00 un 14:00 fakultātes "Baseinā". Fakultātē pie "baseina" izvietota kaste, kurā ikviens var nest segas, paklājus un citas lietas, kas sasildītu dzīvnieciņus, kā arī rotaļlietas.

!!!Pievērsiet uzmanību:

nevajag nest barību, jo dzīvnieku patversme iegādājas specializēto barību!   Pieteikšanās dalībai tirdziņā un papildus informācija Tavā - PPMF Studentu pašpārvaldē B-4.telpā, kā arī e-pastā: pedpsihmaksp@gmail.com

Dalīties