Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātē 30. un 31. maijā norisinājās starptautisks seminārs doktorantiem Zinātniskajā rakstīšanā. Tajā piedalījās 28 doktoranti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Semināru atklāja prof., dekāne Linda Daniela. To vadīja prof. Stephans Makinlijs (Stephen  McKinney) no Glāzgovas Universitātes (University of Glasgow) Lielbritānijā un Dr. Selīna Hīlī (Céline Healy), no Mainota Universitātes (Maynooth University) Īrijā. Pasākumā piedalījās arī Prof.Mourats Tušanovs (Mourat Tchoshanov) no Teksasas Universitātes (University of Texas at El Paso).

Pasākuma organizatore: prof. Dita Nīmante

Seminārā tika pārrunātas sekojošas tēmas: Research and Publications, Publication Plan, Conceiving the article, Targeting journals, Writing the article, Structuring the article, Submission, Use of academic language,  The Review Process, How to respond to reviews, Top ten reasons for rejection.

Pasākuma programma ir pieejama šajā saitē.

Pasākums rīkots sadarbībā ar EERA (European Education Research Association), Latvijas Universitāti, Izglītības zinātņu un Psiholoģijas fakultāti un Latvijas asociāciju izglītības pētniecībai.
 

Dalīties