2023. gada 27. septembrī Latvijas Universitātē viesosies Valmieras Valsts ģimnāzijas, Siguldas Valsts ģimnāzijas, Ventspils 4.vidusskolas skolēni un skolotāji, lai piedalītos Erasmus+ Sadarbības partnerības projekta “Paplašinātā realitāte interaktīvai ilgtspējīgas attīstības mērķu mācīšanai skolā”/ KA220-SCH – Cooperation partnerships in school education “Creating Interactive SDG classrooms through Augmented Reality” (INTERACTIVE GOALS) 2021-1-LV01-KA220-SCH-000032485 rezultātu izplatīšanas semināros.

Projekta INTERACTIVE GOALS galvenais mērķis ir ieviest inovatīvus rīkus formālās un neformālās izglītības sektorā, lai skolotājus un skolēnus tuvinātu ANO 2030 programmai un 17 ilgtspējīgas attīstības mērķiem un veicinātu izpratni par to, cik svarīgi ir sadarboties, lai tos sasniegtu.

Interaktīvus seminārus "Ilgtspējīgas attīstības mērķi vides aizsardzībai" un paplašinātās realitātes (PR) spēli par mobilajiem telefoniem vadīs profesionālās bakalaura studiju programmas “Skolotājs” 4. kursa studenti Eva Bērze, Krista Paula Gobiņa un Sandis Mārtiņš Caune. Izlaušanās spēlē visus iesaistīs Izglītības zinātņu 2. kursa doktorante un PPMF pētniece Simona Semjonova. Skolēniem būs iespēja iepazīties ar studiju iespējām Latvijas Universitātē, apskatīt Latvijas Universitātes akadēmiskā centra Dabas un Zinātnes mājas.

 


   

Dalīties