Ir sākušies Erasmus+ Sadarbības partnerības projekta “Paplašinātā realitāte interaktīvai ilgtspējīgas attīstības mērķu mācīšanai skolā”/ KA220-SCH – Cooperation partnerships in school education “Creating Interactive SDG classrooms through Augmented Reality” (INTERACTIVE GOALS) 2021-1-LV01-KA220-SCH-000032485 rezultātu izplatīšanas semināri. Projekta INTERACTIVE GOALS galvenais mērķis ir ieviest inovatīvus rīkus formālās un neformālās izglītības sektorā, lai skolotājus un skolēnus tuvinātu ANO 2030 programmai un 17 ilgtspējīgas attīstības mērķiem un veicinātu izpratni par to, cik svarīgi ir sadarboties, lai tos sasniegtu.

Ir izstrādāti mācību materiāli, lai veicinātu skolēnu un skolotāju izpratni par ilgtspējīgas attīstības mērķiem un ļautu skolēniem apzināties savu lomu mērķu sasniegšanā.

Semināros skolotāji tiks iepazīstināti ar

  • Skolotāja rokasgrāmatu = padziļināta informācija par mērķiem un papildus mācību materiāli.
  • Mācību materiāliem jaunatnes darbiniekiem – klasē veicamo uzdevumu piemēru apkopojums.
  • Norādījumiem paplašinātās realitātes (PR) spēles lietotnei un PR spēli = mobilā telefona lietotne, lai veicinātu skolēnu aktīvu līdzdalību un nodrošinātu, ka mācīšanās par mērķiem var notikt jebkurā laikā un vietā.

Aicinām iepazīties ar Projekta “Interactive goals” piedāvājumu skolotājiem, izmantot šos  materiālus savā darbā, un mēs labprāt uzklausītu Jūsu domas par šiem materiāliem, aizpildot īsu atgriezeniskās saites anketu.

  

Un sniegt atgriezenisko saiti šeit:

 

Paldies jau iepriekš!

 


   

 

Dalīties