Ja esi ieguvis bakalaura grādu un tagad esi pārdomās – vai un ko studēt tālāk –, Latvijas Universitāte (LU) aicina uz pasākumu “No bakalaura uz maģistru”, kas notiks 14. jūnijā plkst. 16.00 attālināti – platformā Zoom.  

Pasākums tiks atklāts ar diskusiju, kurā piedalīsies Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes dekāns Gundars Bērziņš, Vēstures un filozofijas fakultātes maģistrantūras students un autors satori.lv Mikus Solovejs, Medicīnas fakultātes maģistra studiju programmas "Epidemioloģija un medicīniskā statistika" direktore Liliāna Civjāne, Ķīmijas fakultātes dekāns Jāzeps Logins un Sociālo zinātņu fakultātes dekāns Jānis Ikstens. Varēsi uzzināt par maģistra grāda nozīmi un kāpēc izvēlēties turpināt studijas, par uzņemšanas noteikumiem, stipendijām, Erasmus+ iespējām, lekciju grafiku, par pētniecības, prakses un darba iespējām. Diskusijas Zoom saite pieejama šeit!

Pēc diskusijas no plkst. 17.00 pievienojies Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Zoom istabai, kurā Jūs gaidīs mūsu fakultātes pārstāves­– prof. Zanda Rubene, prof. Dita Nīmante un docente Laura Pirsko. Tā būs lieliska iespēja uzzināt par fakultātes maģistra studiju programmām, kā arī uzdot sev interesējošos jautājumus. PPMF Zoom istabas saite pieejama šeit!

Neapstājies pie sasniegtā un reģistrējies pasākumam!

   

Dalīties