1. aprīlī startē Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes profesionālā bakalaura studiju programmas “Skolotājs” 3. kursa studentu Darjas Aleksejevas, Martas Antonovas, Sanda Mārtiņa Caunes, Paulas Esteres Lazdiņas un Aleksandras Sandras Ševeļevas radītais projekts “Paldies, skolotāj!”, kura galvenais uzdevums ir apkopot un dalīties ar stāstiem par izciliem skolotājiem, kas savulaik ir iedvesmojuši, atbalstījuši un rūpējušies par mūsdienās sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, tādējādi veicinot skolotāju profesijas prestižu sabiedrībā!

Projekta vadītāja Darja Aleksejeva stāsta: “Katram no mums ir bijis tāds skolotājs, kurš ir iedvesmojis tiekties uz panākumiem. Tāda skolotāja ieguldījums ir nenovērtējams, jo paliek dziļi sirdī un glabājas tur visu mūžu. Mēs vēlamies pievērst uzmanību tiem cilvēkiem, tiem sirdsskolotājiem, kuri audzinājuši šodienas Latvijas lepnumus. Kas zina, varbūt tā bezgala lielā ticība ir bijis iemesls, kāpēc šodien šie cilvēki ir sasnieguši tik daudz!”

Projekts norisināsies līdz 21. maijam un tā laikā projekta “Paldies, skolotāj!” sociālajos tīklos platformās Instagram un Facebook tiks publicēti stāsti par sabiedrībā zināmu cilvēku - mūziķu, uzņēmēju, aktieru, sportistu, politiķu, augstskolu mācībspēku u.c. iedvesmojošajiem sirdsskolotājiem! Taču projekta runasvīrs Sandis Mārtiņš Caune izceļ visas sabiedrības iespējamo iesaistīšanos projekta norisē: “Aicinām ikvienu dalīties ar saviem stāstiem par iedvesmojošiem skolotājiem, sazinoties ar projekta komandu e-pastā paldiesskolotaj@gmail.com vai rakstot sociālajos tīklos. Galu galā, mūsu mērķis ir apkopot stāstus par iedvesmojošiem skolotājiem, tādēļ ikviena iesaiste šo stāstu iepazīšanā un apkopošanā ir nozīmīga, sākot ar ventspilniekiem un beidzot ar balvēniešiem!”

Sekot līdzi projekta aktivitātēm iespējams sociālo tīklu profilos:

 @paldies.skolotaj

 @Paldies, skolotāj!

 

Projekts norisinās PBSP “Skolotājs” studiju kursa “Izglītības vadība” ietvaros.

Dalīties