23. aprīlī no plkst. 11.00 līdz 17.00 norisināsies pasākums – “Skola 2021 Latvijas Universitātē”. Pasākuma laikā topošajiem studentiem būs lieliska iespēja piedalīties virtuālās sarunās ar fakultāšu pārstāvjiem un saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.

“Skola 2021 Latvijas Universitātē” notiks gribustudet.lv tīmekļa vietnē, bet sarunas tiks nodrošinātas ZOOM platformā.

Visas dienas garumā galvenajā ZOOM istabā būs pieejama informācija par fakultāti, studiju programmām un iestājpārbaudījumiem, un būs pieejams čats, kurā atbildēsim uz jautājumiem. Plkst. 12:00 un 14:00 tiešsaistē pievienosies fakultātes Studentu pašpārvaldes vadītāja Anna Holberga, lai pastāstītu par studentu dzīvi, ārpusstudiju aktivitātēm un Studentu pašpārvaldi. 

Savukārt, ZOOM istabās (breakout rooms) tiks detalizēti stāstīts par studiju programmām un būs iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem. No plkst. 11:00 līdz 16:00 Tev būs iespēja uzzināt par PPMF piedāvātajām pamatstudiju programmām, savukārt, no plkst. 16:00 līdz 17:00 pievienoties ir aicināti tie, kuri vēlas turpināt studijas austākā līmeņa studiju progammās.

Seko līdzi LU PPMF programmai, lai zinātu, kurā laikā ZOOM istabās varēsi pievienoties un uzzināt visu par sev interesējošo studiju programmu.

Dodies uz Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāti: 

Studiju programmu apraksti 

LU PPMF pasākuma programma:

   

Dalīties