Šogad jau piekto gadu Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) Pirmskolas un sākumizglītības nodaļa studenti ar prieku atsaucas PPMF lektores Ērikas Lankas aicinājumam dalīties ar sirds siltumu labdarības projekta "Mīlestības loks" ietvaros.

Projekta aizsākumi meklējami 2016.gadā pēc nodarbības par eksistenciālisma filozofiju, kad studenti rakstīja vēstules Rīgas sociālajā aprūpes centra “Mežciems” iemītniekiem. Pamazām sarakstes pārvērtās par ciemošanās reizēm, dāvanu gādāšanu un spēļu pēcpusdienām. Šī projekta mērķauditorija ir Rīgas sociālās aprūpes centra “Mežciems” vientuļie iemītnieki, kuri ir gan dažāda vecuma, gan ar atšķirīgu veselības stāvokli.

Šogad, ņemot vērā valstī pastāvošos epidemioloģiskos ierobežojumus, nav iespējams apmeklēt sociālās aprūpes centra iemītniekus, tomēr vairāki desmiti vēstuļu no LU PPMF profesionālās bakalaura studiju programmas "Skolotājs", profesionālās bakalaura studiju programmas "Sākumizglītības skolotājs", kā arī pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas "Pirmsskolas skolotājs" 1.kursa studentiem īsi pirms Ziemassvētkiem sasniegs adresātus, lai ienestu prieku šajā svētku laikā.

Lektore Ērika Lanka saka lielu paldies visiem studentiem, kas iesaistījušies projektā un padarījuši sociālajā aprūpes centra iemītnieku dzīves gaišākas.

Dalīties