Rīgas Kultūru vidusskolas skolēni apmeklē Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (LU PPMF) studenta Ļeva Rusilo personālizstādi "Koncerts" (28.03.2017.). Foto: Agnese Šteiberga, LU PPMF

Rīgas Kultūru vidusskolas 11.b klases skolēni 28.martā viesojās Latvijas Universitātes (LU) Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē (PPMF). Skolēni piedalījās aizrautīgā ekskursijā, iepazīstot ne tikai fakultātes kultūras un akadēmisko dzīvi, uzklausot trīs izstāžu kuratoru un radošo darbu autoru stāstījumus, bet arī apmeklējot fakultātes bibliotēku, Anniņmuižu un atklājot radošos procesus tajā, izzinot LU PPMF nodaļu un institūtu darbu.

Skolēni atzinīgi novērtēja LU PPMF profesionālā baklaura studiju programmas "Skolotājs" 4.kursa studenta, topošā kulturoļoģijas un sociālo zinību skolotāja Ļeva Rusilo pirmo personālizstādi "Koncerts" fakultātes mākslas galerijā "Baseins", "Vizuālās mākslas skolotājs" dažādu kursu studentu izstādi "Portreti" fakultātes vecajā korpusā un  studiju programmas "Māksla" 2.kursa studenta Kristapa Krūmiņa kūrēto izstādi "Dialektiskuma valdzinošais stils" mākslas galerijā "Kulturologu aleja".
Izzinošā ekskursija tika īstenota 4.kursa studenta Ļeva Rusilo pedagoģijās prakses ietvaros.
Rīgas Kultūru vidusskolas skolēni izsaka pateicību par iespēju iepazīt LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāti un tās nozīmīgumu kultūras inteliģences pilnveidošanā. Paldies studentiem - Ļevam Rusilo un Kristapam Krūmiņam, studiju programmas "Skolotājs" kvalifikācijas "Vizuālās mākslas skolotājs" 1.kursa studentiem, kā arī mācībspēkiem - Manuelam Fernandezam, Mārītei Kokinai-Lilo un Jurim Leitānam, un LU Bibliotēkas Izglītības zinātņu un psiholoģijas bibliotēkas galvenajai bibliotekārei Valijai Liepkalnei.

FOTOGALERIJA: LU PPMF studenta Ļeva Rusilo personālizstāde "Koncerts" 

FOTOGALERIJA: LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē viesojas Rīgas Kultūru vidusskolas skolēni

Dalīties