Aptauja par Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes kafejnīcu "Krauklis" ir noslēgusies. Izteikti ierosinājumi un arī kritika par studentu vajadzībām atbilstošas ēdināšanas organizēšanas un kafejnīcas piedāvājuma kvalitātes nodrošināšanu. Paldies par 87 studentu un arī darbinieku aktīvo iesaistīšanos un sava viedokļa izteikšanu.

Apkopojot aptaujas rezultātus, secināts, ka:  
  • Kafejnīcu ikdienā apmeklē lielākā daļa aptaujāto studentu, bet lielākoties studenti nav apmierināti ar kafejnīcas piedāvājumu, tāpēc kafejnīcu izvēlās neapmeklēt un nodrošina sev līdzi ņemamās pusdienas.
  • Visbiežāk izskanēja atbildes par to, ka studenti labprāt vēlētos mainīt kafejnīcas piedāvājuma klāstu, kvalitāti un cenas.
  • Kā ieteikumus piedāvājuma maiņai studenti min variantu par veģetārā ēdiena iespējām. Studenti labprāt baudītu vairāk svaigus dārzeņus un augļus, dažāda veida salātus, neatteiktos arī no dažādām zupām un veselīgām sviestmaizēm.
  • Lai studenti vēlētos apmeklēt kafejnīcu, būtu jāievieš zemākas cenas un plašāks dienas piedāvājums.
Studenti bija ļoti atsaucīgi ieteikumu izteikšanā, lai uzlabotu pakalpojuma sniedzēja - SIA "Krauklis" kvalitāti un darbību, norādīdami, ka varētu pat ieviest pusporcijas par puscenu, piedāvāt iespēju atkal izmantot vecā korpusa telpas, kur agrāk atradās kafejnīca, lai varētu iegādāties dažādas uzkodas un aukstos ēdienus. Studentiem ir būtiski, ja tiktu samazinātas garās rindas esošajās kafejnīcas telpās, ko viņi min kā vienu no problēmu, izvēloties neapmeklēt fakultātes kafejnīcu. Ņemot vērā studentu izteiktās domas un iniciatīvu, lai studenti biežāk vēlētos apmeklēt kafejnīcu un pieprasījums pēc kafejnīcas palielinātos, 30. martā tikāmies ar kafejnīcas "Krauklis" īpašnieku Māri Drēviņu. Tikšanās laikā iepazīstinājām īpašnieku ar anketu rezultātiem, pārrunājām esošo problēmu cēloņus un iespējamos risinājumus. Kafejnīcas īpašnieks ir ieinteresēts sadarboties un piedalīsies studentu rīkotajās pārrunās ar fakultātes vadību un studentu pašpārvaldi. Kafejnīcas administrācija ir ieinteresēta uzlabot ēdināšanas pakalpojumu kvalitāti fakultātē, un būtiski uzlabojumi sagaidāmi tikai jaunajā studiju gadā!  

Dalīties