Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes studenti 18. maijā plkst. 17.00. mācību ekskursijas ietvaros tiek aicināti apmeklēt Mākslas izglītības centru "TRĪS KRĀSAS" (Rīgā, Miera iela 33). Apmeklējums ir bezmaksas.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūgums pieteikties laicīgi, rakstot uz e-pastu: nora.vrublevska@gmail.com Ekskursijas laikā studentiem būs iespēja iepazīties ar  Mākslas izglītības centra (MIC) "TRĪS KRĀSAS" darbību, uzzināt par inovatīvām metodēm darbā ar bērniem, paplašināt savas zināšanas par mākslas izglītības centru darba organizēšanu, kā arī gūt ieskatu par to, kas interesē bērnus mūsdienu mākslā. Papildu informācija MIC TRĪS KRĀSAS mājaslapā: www.triskrasas.lv

Mācību ekskursijas organizē LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes  profesionālā bakalaura studiju programmas "Skolotājs" apakšprogrammas  "Vizuālās mākslas skolotājs" studentes studiju kursa "Projektu vadība izglītībā" ietvaros, sadarbojoties ar studentiem no studiju apakšprogrammas "Kulturoloģijas skolotājs" un bakalaura studiju programmas "Māksla".

Pirmā ekskursija notika 27. aprīlī, kur studenti apmeklēja Laikmetīgas mākslas centru kim?. Māklsas centrā uzzināja par kim? darbību, bērnu dienu norisi, guva ieskatu par to, kā jārunā ar bērniem un jauniešiem par laikmetīgo mākslu. Vēl studentiem bija iespēja apskatīt mākslas darbus, kurus radījuši bērni sadarbībā ar mākslinieku Rodrigo Ernandesu papje-maše tehnikā, Maijas Lūtonenas izstādes "Plāns un pludiņš" oriģināldarbus, ka arī Ievas Kraules izstādi ar nosaukumu "Α: MALDUGUNIS".

Dalīties