Mākslas zinātnieka, mūziķa, rakstnieka Mihaila Kaziņika meistarklase "Kā pamodināt guļošo ģēniju?", 22.-24. februāris

Starptautiskā skola "Exupéry" 22.-24. februārī piedāvā studentiem un docētājiem apmeklēt mākslas zinātnieka, mūziķa, rakstnieka Mihaila Kaziņika trīs dienu meistarklasi "Kā pamodināt guļošo ģēniju?" restorānā "Bibliotēka No1" (Tērbatas iela 2), kā arī meklē pirmsskolas un sākumskolas pedagogus darbam ar apdāvinātiem bērniem.

Kā pamodināt guļošo ģēniju?
Mihails Kaziņiks – grāmatas „Ģēniju noslēpumi” autors, mākslas zinātnieks, mūziķis, rakstnieks, dzejnieks, filozofs, režisors, kaislīgs gara gaismas nesējs un viens no pašiem erudītākajiem mūsu laika cilvēkiem. 
Viņa radoši pedagoģiskās pieejas pamatā ir apgalvojums, ka talants piemīt katram cilvēkam, tikai tas ir jāatrod un jāattīsta, jau sākot no agrīna vecuma.
Ar šo tēmu Mihails Kaziņiks iepazīstinās savas februāra vizītes laikā.

Kā mācību teorijā, tā praksē tiek izmantota tā sauktā „Nobela domāšana” un asociatīvā domāšana, kas ļauj katrā audzēknī atrast „guļošo ģēniju” un sniegt viņam neierobežotas personiskās izaugsmes iespējas.
Ar šo tēmu Mihails Kaziņiks iepazīstinās savas februāra vizītes laikā.
Viņa radoši pedagoģiskās pieejas pamatā ir apgalvojums, ka talants piemīt katram cilvēkam, tikai tas ir jāatrod un jāattīsta, jau sākot no agrīna vecuma.

Mihails Kaziņiks iepazīstinās ar savu metodi, sākot no dažādu domāšanas stratēģiju un personisko prezentācijas prasmju izmantošanas un beidzot ar praktiskā mācību plāna sastādīšanu, lai katra nodarbība bērniem būtu aizraujoša un radoša pieredze.

22., 23., un 24. februārī Mihails Kaziņiks vadīs 3 dienu radošo semināru pedagogiem "Nākotnes skola". Plašāka informācija par semināru  un pasākuma programma:
www.facebook.com/events/168636530174122/
vai
www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/seminari/visi/abonements-ka-pamodinat-guloso-geniju-181318/

Starptautiskā skola Exupéry meklē pirmsskolas un sākumskolas pedagogus darbam
ar apdāvinātiem bērniem franču un angļu valodā.
Pieteikumu, CV un motivācijas vēstuli angļu vai franču valodā lūdzu sūtīt uz e-pastu: recruitment@exupery.lv
Pilnīga konfidencialitāte garantēta. Exupéry  ir jaundibināta starptautiskā skola un meklē labākos pasniedzējus, kuri vēlas attīstīties un pilnveidoties, strādājot starptautiskajā vidē.   Visi darba piedāvājumi - vakances pedagogiem

Dalīties