Latvijas Universitātes (LU) Fonda mecenātu stipendiju 2 200 eiro apmērā 2015./2016.akad. gadam, izturot LU Fonda rīkoto stipendiju konkursu, iegūst 20 Latvijas vidējo mācību iestāžu abiturienti.

LU Fonds piedāvā divu veidu stipendijas topošajiem pirmkursniekiem: stipendija "Ceļamaize" domāta 12.klašu absolventiem, kam ir izcilas sekmes un augsti sasniegumi gan mācībās, gan ārpus mācību aktivitātēs. Savukārt M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendija ir paredzēta 12.klašu skolēniem - topošajiem LU 1.kursa pamatstudiju programmu studentiem - kuri ir sekmīgi mācījušies, aktīvi piedalījušies sabiedriskajā dzīvē un kuriem ir nepietiekams materiālais nodrošinājums studijām.
Stipendiju ieguvēji 2015.gadā: skatīt šeit.    Nodibinājums Latvijas Universitātes Fonds darbojas kopš 2004.gada un ir respektabla filantropijas organizācija, kura rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem. Papildus informācija: www.fonds.lv Papildus informācija par stipendijām ir pieejama www.fonds.lv/stipendijas/

Dalīties