LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes pirmkursnieku - jauno studentu tikšanā 2015.gada 4.sspetembrī. Foto: Agnese Šteinberga

Visi studenti, kuri uzsāks studijas 1.kursā Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē - gan pamatstudijās, gan augstākā līmeņa studijās, tiek laipni gaidīti uz pirmo pirmssstudiju dienu 2.septembrī!

 

Pamatstudijas un Augstākā līmeņa studijas

2.septembris
  • Plkst. 15:00 - tikšanās ar fakultātes vadību, studiju programmu direktoriem, docētājiem metodiķiem, mentoriem, kuratoriem.
    Jaunajiem studentiem būs iespēja iepazīties ar mentoriem, pieredzējušiem studentiem, kuri sniegs atbalstu studiju uzsākšanai. Kā arī būs iespēja iepazīties ar kuratoriem, jo no jaunā akadēmiskā gada Latvijas Universitātē tiek ieviesta kuratoru sistēma, uzzināsiet kādu atbalstu iespējams saņemt no kuratora. Piedalīsies LU PPMF koris „Latve:”
    Pulcēšanās
    fakultātes "Baseinā" jaunajā korpusā no plkst.14:45, iespēja apskatīt izstādi.
   3.- 4. septembrī  - Pirmsaristoteļa aktivitātes un Aristoteļa svinības kopā ar fakultātes Studentu pašpārvaldi. Pirmā studiju diena - 5.septembris  (skatīt nodarbību grafiku). .

Plkst. 17.45 - DIENAS NOSLĒGUMS!

Pirms un pēc LU PPMF pirmkursnieku iepazīšanās pasākuma 2.septembrī Jums ir iespēja piedalīties LU Studentu servisa organizētajā pasākumā "Kā tas būs - studēt Latvijas Universitātē?"  

Fotogalerija: 1.kursa studentu tikšanās 2015

Dalīties