16. februārī plkst. 15.00 Latvijas Universitātē, 240. telpā (Raiņa bulvārī 19, Rīgā) norisināsies seminārs Latvijas mācībspēkiem un zinātniskajam personālam par Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja rīkoto 2017. gada projektu konkursu.

Seminārā Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja vadītāja Ieva Pranka informēs par Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja rīkoto projektu konkursu, nosacījumiem dalībai konkursā un stāstīs par pareizu projektu pieteikumu veidlapu aizpildīšanu. Baltijas-Vācijas Augstskolu birojs darbojas kā „Vācijas centrs” Baltijas valstīs, kura mērķis ir sekmēt zinātnisko un akadēmisko sadarbību starp Vāciju un Baltijas valstīm, kā arī Baltijas valstu starpā. Atbalstīti tiek projekti jebkurā zinātnes nozarē un visdažādākajās formās, piemēram, tematiskās vieslekcijas un semināri, pētījuma projekti, konferences, publikācijas u.c.

Projektu konkurss tiek rīkots divas reizes gadā. 2016. gada 17. oktobrī noslēdzās 2017. gada projektu konkursa pirmā kārta, kurā tika iesniegti 19 projekti, no kuriem finansējumu ieguva septiņi: 4 projekti no Latvijas, 2 – no Lietuvas un 1 – no Igaunijas.

Nākamais projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš ir š. g. 15. marts (projekts jāīsteno laika periodā 15.06.2017. - 15.12.2017.).

Plašāka informācija par projektu konkursu - ŠEIT.

Seminārs notiks latviešu valodā. Dalība bez maksas.

Dalīties